Széchenyi 2020

Lezárult a 2021/2022-es tanév IdeaFest középiskolai ötletversenye!

A tanév nagy részét lefedő, három fordulóból álló innovatív ötleterseny során a résztvevők megtanulhatták saját ötletükre épülő vállalkozásuk felépítésének és működtetésének alapjait, miközben több körös versenyben meg is mérettették azokat az értékes nyeremények reményében.

IdeaFest 2021/2022 győztesei
INGA (Szeged)
2
Helyezett
Raceentr.io (Sopron)
1
Helyezett
Onlypolimer (Békéscsaba)
3
Helyezett
Ismerd meg a döntőbe
jutott csapatok ötleteit!
Onlypolimer (Békéscsaba)
Onlypolimer (Békéscsaba) A kukoricatermesztés melléktermékének számító szárból és levélből előállított műanyaggyártási alapanyag.
SoulMate (Debrecen)
SoulMate (Debrecen) Mentális problémákkal küzdő fiatalokat segítő applikáció, melyen keresztül fel tudják venni a kapcsolatot hasonló helyzetű társaikkal és terapeutkkal.
Ready (Győr)
Ready (Győr) Az applikáción keresztül a diákok előre megrendelhetik és ki is fizethetik az iskolai büfében elérhető ételeket, italokat.
Three Guards (Kecskemét)
Three Guards (Kecskemét) Megoldásukkal az autópálya-lehajtók, vasúti átjárók és kötelező haladási irányú útszakaszok válhatnak biztonságosabbá.
PartyBeast (Kaposvár)
PartyBeast (Kaposvár) Egy applikáció, amely összegyűjti a közelünkben lévő bulikat, koncerteket és fesztiválokat, amelyekre egyből a jegyet is megvehetjük.
Kajaline (Miskolc)
Kajaline (Miskolc) Applikáció, melyen keresztül megrendeled, amire vágysz a büfé kínálatából, majd később átveszed az elkészült csomagot, amiért az alkalmazásában feltöltött kredittel tudsz fizetni.
UNEED (Nyíregyháza)
UNEED (Nyíregyháza) Alkalmazás és weboldal, amely személyiségteszttel és pályaorientációs kérdőívvel segítené a továbbtanulni kívánó diákok döntését.
Raceentr.io (Sopron)
Raceentr.io (Sopron) Olyan platform, melyen keresztül megvalósítható a sportversenyek szervezése és a nevezések lebonyolítása is.
INGA (Szeged)
INGA (Szeged) Agglomerációs telekocsirendszer a környezetterhelés enyhítésére és a forgalmi dugók kialakulásának csökkentésére.
1SECFIT (Székesfehérvár)
1SECFIT (Székesfehérvár) Mobilalkalmazás, mely segít kiválasztani a megfelelő ruhakombinációt a szekrényünkben található darabokból, különböző alkalmakra.
Jackpot (Szombathely)
Jackpot (Szombathely) Egy weboldal egy mobilalkalmazás és egy karperec együttese, mellyel világszerte helyettesíthetővé válik a TAJ-kártya miközben titkosítva tárolja egészségügyi adatainkat.
CSAMINA (Veszprém)
CSAMINA (Veszprém) Bútorgyártás műanyaghulladék újrahasznosításával.

Maradt még kérdésed?

Keress minket bátran közösségi média felületeinken, vagy a
hello@ideafest.hu e-mail címen!
KERESD VÁROSI KAPCSOLATTARTÓDAT!
Facebook TikTok Instagram